Xavier González

 

Amb la meva marca SOTABOSC dissenyo i elaboro peces de joieria, complements i escultures fetes a mà. Els principals materials amb què treballo són fusta, resina epoxi i petits elements naturals que recol·lecto jo mateix de forma respectuosa amb l’entorn.

Elaboro les diferents peces seguint un procés totalment artesanal, amb un ús mínim de maquinària. D’aquesta manera, cada peça segueix el seu propi recorregut, des de la recol·lecció inicial fins al polit final, tot passant pel treball de la fusta, el muntatge dels micro-paisatges, la fabricació de motlles a mida o la manipulació de resina. Aquest procés d’elaboració no és gens fàcil i demana molta cura, paciència i temps per a desembocar en unes peces úniques que difícilment es podrien duplicar.

Com us podeu imaginar, soc un apassionat de la natura en totes les seves formes i des de ben petit m’ha agradat passar hores i hores sota el mar i dins els boscos, observant i aprenent del que m’envoltava. Soc autodidacte, i haver reorientat la meva vida professional per a dedicar-me a SOTABOSC, és un somni fet realitat. Si us agrada el meu treball, em podreu trobar a diferents mercats i fires arreu del país

@sotaboscjoies.