Preguntes freqüents

Què és el Firart?

El Firart és un espai d’exposició i venda d’art en el marc de la Festa Major de Vilafranca. Un dels seus majors objectius és apropar l’art a la gent, funcionar com a plataforma per a creadors i fer que sigui un espai per a tothom.

Durant els dies de Firart, la Capella de Sant Joan esdevé un lloc per emocionar-se, sentir i enamorar-se de l’art.

Els Artistes

El Firart 2022 acull a 39 artistes de varies disciplines d’arts visuals des de la pintura, il·lustració, gravat i fotografia fins a ceràmica, escultura i joieria.

El Mercat

El Firart és un espai de venda d’art on pots mirar i triar les obres pel teu propi peu. Et convidem a gaudir de l’exposició a la Capella Sant Joan i a triar i remenar fins que trobis la teva peça!

Les obres

A l’espai del Firart podreu trobar obres de diferents formats a preus assequibles, des d’un mínim de 25€ fins a un màxim de 250€ a excepció de les peces de gran format que tenen un preu lliure.

Horaris d'obertura

La inauguració del Firart 2022 es farà el 24 d’Agost a les 20:00 i podreu trobar obert en aquest horari fins el 31 d’Agost a la Capella de Sant Joan de Vilafranca

Matins de 12h a 14h

Tardes de 18h a 22h

EL NOU SORTEIG

Els premis

Amb la butlleta entreu al sorteig d’una de les 39 obres que els artistes del Firart SMP 2022 donen a la Festa Major de Vilafranca

 

Els beneficis

Els beneficis d’aquest sorteig aniran destinats íntegrament a la Festa Major de Vilafranca 2022

Com funciona el sorteig

El dijous 1 de setembre a les 10h es retransmetrà per Ràdio Vilafranca i per l’Instagram del Firart el sorteig de les 39 persones guanyadores + 10 persones que quedaran en reserva. Els guanaydors podran triar l’obra que els agradi més per ordre de sorteig.

A les 18:30 de la tarda els guanyadors, o un representant en nom seu, i les persones en reserva hauran d’assistir al Teatre Casal on es durà a terme la tria. És imprescindible dur la butlleta guanaydora.

Si a les 18:30 els guanyadors o representants no són al Teatre es cedirà la seva posició a les persones que han quedat en reserva.

On puc comprar les butlletes

· A les parades de merxandatge dels Administradors de la Festa Major 2022. Dissabtes de mercat de 10h a 13h i a partir del 17 d’Agost cada dia de 18 a 20:30h.

· A la llibreria Abacus al Carrer de la Parellada 18 de 9:30 a 14h i de 16:30 a 20:30h

· A Ca la Madrona al Carrer dels Ferrers de 9:30 a 13:30 i de 17h a 20h

· Durant tots els dies de Firart a la Capella Sant Joan

Quin preu tenen les butlletes?

Cada butlleta és una oportunitat de guanyar una obra dels artistes del Firart i té un cost de 10€

Així mateix, per cada compra d’una butlleta t’endurs una làmina, mida postal, de la Festa Major.