Mus


La meva motivació artística neix de la necessitat d’expressar el que sento constantment envers el món que m’envolta, suposo que per això la meva obra està dividida en dues parts clarament destacades, la temàtica social i més reivindicativa i la part més personal, introspectiva i reflexiva, però no per això més sentida que l’altre, ambdues característiques em fan moure per igual i de maneres diferents, totes elles sempre necessàries.

Pinto murals de petit, mitjà i tot el gran format que em pugui arribar a permetre, tant amb pintura plàstica com esprais. Normalment els murs on pinto amb la temàtica més personal, estan en espais abandonats amb carència d’intervenció humana, m’agrada la idea de donar-li vida a un lloc mort, decadent i trist.

En canvi quan pinto amb temàtica social necessito localitzacions més cèntriques que estiguin situades on ho pugui veure el màxim nombre de persones possible, per així complir amb la finalitat de sacsejar consciències, crear conflicte o acompanyar discursos en espais ja formats amb una certa ideologia política, com ara casals, ateneus o centres socials en general.

@mus_al_mur