Artistes

Ainna Bosch

Ainna Bosch va néixer a Vilafranca el 3 de Juliol del 1986. Va estudiar Belles Arts a la Universitat de Barcelona i al acabar, 

va viatjar per Europa durant uns quants anys experimentant diferents estils de vida tot treballant en el sector de l’art i la cultura.

Alba Olivella

Em dedico a crear i dissenyar joies amb essència, personalitzades, amb gran simbolisme i produïdes amb molt d’amor. Les meves joies són Alba Olivella joia d’Autora.

 

Àngels Pinyol

Àngels Pinyol, dissenyadora Gràfica i Il·lustradora penedesenca.

Anna Badia

Anna Badia Bolea. Vilafranca del Penedès, 1958.

S’ha dedicat professionalment al món de l’educació. De manera continuada, al llarg dels anys, ha realitzat activitats de formació sobre l’art pictòric.

 

Anna M. Almirall-Germain

L’artista vilafranquina Anna M. Almirall-Germain, ens presenta una obra multidisciplinar

Antònia Bonell

Vilafranquina de naixement, des de ben petita li ha agradat dibuixar i pintar. Comença la seva formació com a pintora a través de la pintura a l’oli, i continua treballant amb diferents tècniques fins l’any 2005.

 

Antonio Soriano

Pintor artístic, arquitecte, dissenyador d’interiors i dissenyador

August Rosell

Va inicià els seus estudis de pintura a la Llotja de Barcelona, els va continuar a l’Escola Massana i a la Facultat de Belles arts de Sant Jordi a Barcelona.

Carlota Serdà

Em dic Carlota Serdà i sóc joiera. Actualment les meves peces es caracteritzen per tenir una inspiració botànica i per l’utilització de materials tèxtils.

Dani Jané Sors

Després d’obtenir la llicenciatura en Belles Arts (Universitat de Barcelona, 2006) i cursar els estudis superiors de Gràfica Publicitària (Arsenal, 2013), Daniel Jané es consolidà com artista gràfic.

Elenamusa

Llicenciada en Història de l’Art, actriu i titellaire. L’any 2000 forma la seva pròpia companyia de teatre de titelles, la Micro Troupe i des de llavors hi treballa com a constructora i actriu. El 2006 neix elenamusa per donar vida al seu univers plàstic.

 

Helena González Alsinet

Soc de Vilafranca del Penedès i treballo de professora d’Art a l’Institut Milà i Fontanals.

Iraida Llucià

La seva trajectòria professional s’ha diversificat entre la il.lustració, la pintura mural, el disseny i realització de tallers i la pintura.

 

Joan Raven

Fou artista fundacional de la galeria Sicart participant en algunes de les fires internacionals i ha participat en diverses exposicions a la Galeria Palma12. (Vilafranca del Penedès).

Jordi Masó Socias

Joia d’Autor i Conceptual, arts Plàstiques i Disseny

Nascut a Vilafranca del Penedès el 1976, on des de ben jovenet ha descobert la passió pel dibuix, la
pintura i l’art en general, gràcies a les arrels artístiques familiars.

Josep Bonet

La meva obra parteix d’una realitat que es va desfent i distorsionant al llarg del procés creatiu, però al mateix temps disposa d’un traç definit i de fàcil comprensió.

Josep M. Also

Llicenciat amb Belles Arts per la Universitat de Barcelona

Treballo la il·lustració gràfica i el gravat.

 

Josep Pérez González

L’obra gràfica  presentada són estampacions sobre paper, elogiant la natura, els arbres, la terra i la diversitat fractal.

Judith Gangolells

Dedico el meu temps entre la meva professió, l’enginyeria i la meva passió, la pintura.

Dotze anys d’estudis específics van establir les meves bases artístiques per a poder projectar plàsticament la meva visió personal de vida.

 

Julen W

M’he format com a pintor figuratiu i realista, especialitzant-me en el retrat per encàrrec, com a professional autònom.

 

Júlia Ríos

Des de molt petita m’he sentit atreta pel món de l’art, tot i que es va convertir en una cosa constant a partir de l’adolescència com una teràpia i una forma d’autogestió emocional.

Kiko Ruíz

Pintor nascut a Vilafranca del Penedès l’any 1965, pinta des de l’any 1992, autodidacte amb estil biobiformisme.

 

Lia Marrugat

Actualment em dedico a la fotografia publicitària i de producte a Liafotografia. El meu estil té una clara influència de la fotografia publicitària i és molt característica pels colors llampants, la netedat i els conceptes.

Manel Atserà

Sempre he tingut interès en experimentar amb tots els ismes… però sempre retornant a l’art clàssic, com a origen de l’art contemporani.

 

Marc Cuscó Pozzan

Soc fotògraf i dissenyador gràfic.

Com a fotògraf vaig començar de manera autodidacta, com moltes altres persones, i en els estudis de disseny gràfic que vaig fer a l’EMA Arsenal, a Vilafranca, ho vaig continuar desenvolupant a classe i va ser on vaig decidir especialitzar-m’hi.

Marc Laguna

Marc Laguna Salvadó (37) és un arquitecte i músic de Vilafranca del Penedès-Barcelona (Catalunya).

 

Li agrada tocar la bateria, li agrada dibuixar…

… i tot el què hi ha entremig.

 

Maria José Planells

És doctora en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València i Màster en Mitjans d’Impressió Gràfica, il.lustració i Encunyació Artística i a partir de de 2001 ha completat la seua formació artística en diversos països llatinoamericans, a Colòmbia i a Argentina.

Maria José Torres

Estudis de ceràmica a l’escola arsenal de Vilafranca del Penedès

Diplomatura en ceràmica a l’escola llotja de bcn

Formacions I seminaris  diversos aplicats a la ceràmica

Formació en artteràpia I ceràmica oriental

 

Mariona Ríos

Es gradua en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Més tard, realitza el màster «Artes y educación: un enfoque construccionista» a la Universidad de Granada, on forma part del projecte educatiu «Arte para aprender»al museu CajaGranada.

Montse Llanas

Visc per la ceràmica, per a la ceràmica i de la ceràmica. M’ apassiona la màgia dels quatre elements, la terra, l’aire, l’aigua i el foc, quan intervenen en la creació ceràmica.

Periviri

Nascuda el 2001 al Prat de Llobregat, Montserrat Del Moral ha viscut des dels dos anys a Vilafranca del Penedès. Va finalitzar el batxillerat artístic plàstic a l’IES Milà i Fontanals el juny de 2019. Avui dia, està cursant quart del grau de Belles Arts a la Universitat de Barcelona.

 

Montse Socias

No m’imagino la vida sense pintar, l’art és tot un món que vius molt intensament.

Neus Villar

Em defineixo com una persona creativa que desenvolupa el seu treball multidisciplinariament.

Em vaig iniciar en el camp del dibuix i de la pintura ara fa més de vint anys.

 

Pere Raventós

El meu projecte artístic l’he batejat amb un pseudònim: «degargots». Els gargots es consideren traços imperfectes que no representen la realitat.

Mus

La meva motivació artística neix de la necessitat d’expressar el que sento constantment envers el món que m’envolta, suposo que per això la meva obra està dividida en dues parts clarament destacades, la temàtica social i més reivindicativa i la part més personal, introspectiva i reflexiva.

Raimon Colomer Pagès

Als 18 anys es va traslladar a Madrid per veure els quadres d’El Greco al Museo del Prado. Era una de les seves obsessions pictòriques

Roser Blanch

S’interessa per la fotografia mentre estudia art dramàtic a Barcelona, i en paral·lel a la seva carrera com a membre de la Sala Flyhard realitza un curs de fotografia a l’escola IDEP de Barcelona.

Sit Cantallops

Vaig començar a estudiar il·lustració a l’escola joso per posteriorment graduar-me en belles arts a la universitat de barcelona, especialitzant-me en dibuix.

 

Xavier González

Amb la meva marca SOTABOSC dissenyo i elaboro peces de joieria, complements i escultures fetes a mà. Els principals materials amb què treballo són fusta, resina epoxi i petits elements naturals que recol·lecto jo mateix de forma respectuosa amb l’entorn.