Alba Olivella

 

Em dedico a crear i dissenyar joies amb essència, personalitzades, amb gran simbolisme i produïdes amb molt d’amor. Les meves joies són Alba Olivella joia d’Autora.

 

Em vaig formar a l’Escola Massana en Arts i Disseny, i va ser allà on vaig descobrir la meva gran passió, la joieria. Vaig fer l’especialització de joieria per finalitzar la Diplomatura, i després vaig cursar el Grau Superior de Joieria Artística a l’escola Arsenal de Vilafranca, el meu poble natal, on hi tinc el meu taller.

Sempre en procés d’investigació i experimentació per tal d’anar oferint una visió renovada de la joieria.

 

El 2007 vaig improvisar la meva primera mostra de joies en una parada d’artesania, i des de llavors he anat actualitzant i creixent en aquest món. Durant uns anys vaig estar fent temporada d’estiu a Menorca, terra entre mar que estimo profundament. Ara compagino la meva professió amb la maternitat, la gran escola de la vida.

 

Estic molt contenta de participar per primera vegada en el Firart, enguany una proposta renovada, jove i innovadora on podrem trobar la modalitat de volum.

 

Us presentaré una sèrie limitada i exclusiva de joies escultura, amb un estil geomètric orgànic, on l’essència de la natura i el nostre entorn hi és present a cada peça, creades artesanalment i produïdes amb molt d’amor.

 

www.albaolivella.com

@albaolivella